Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Milšped: 3.5 milona evra novih ulaganja u 2016. godini

Milšped: 3.5 milona evra novih ulaganja u 2016. godini

Milšped AML je u toku 2015. obnovio svoju svoju flotu vozila nabavkom novih kamiona najnovije EUR 6 generacije.

Većinu u floti predstavljaju kamioni proizvođača Mercedes Benz. Pored kamiona nabavljene su i nadogradnje za prevoz automobila, najsavremenije konstrukcije od renomiranih proizvođača LOHR i Kassbohrer.

"Nova vozila nam omogućavaju da ispratimo savremene trendove i zahteve u autoindustriji, povećavanje pouzdanosti kao i pružanje kvalitetne usluge. Kako bi i dalje pratili trendove, planirana je kupovina novih vozila i u 2016. godini u kojoj su planirana ulaganja od čak 3.5 miliona evra", ističu iz kompanije.

Kompanija Milšped posluje već 22. godine, zapošljava više od 1.400 ljudi, poseduje skladišni prostor od 127.000 kvadrata sa 45 carinskih poslovnica i ostvaruje godišnje prihode od oko 84 miliona evra. Milšped poseduje flotu od 650 vozila i prisutna je mnogim evropskim državama poput Rusije, Albanije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Tokom dugogodišnjeg poslovanja, ostvarena je saradnja sa mnogim poznatim svetskim kompanijama kao što su Nestle, Philip Morris, Siemens i drugi.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum