Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Beograd dobio novi poslovni kompleks za špediterske kuće

Beograd dobio novi poslovni kompleks za špediterske kuće

U Beogradu je svečano otvoren poslovni kompleks za 35 špediterskih kuća u koji je uloženo 130 miliona dinara.

Otvaranju su prisustvovali, pomoćnik Gradonačelnika Beograda Borko Milosavljević i direktor JKP „Parking servis” Andrija Čupković. Prisutni su obišli i novoizgrađeni parking sa 73 mesta za teretna vozila na Međunarodnom terminalu u okviru Sektora robno-distributivnih poslova JKP „Parking servis” kod „Veleteržnice”.

"U pitanju je veliki parking prostor za teretni saobraćaj, proširenje parking prostora za putnička vozila, kao i izgradnja velikog objekta u kome će biti smešteni špediteri. „Parking servis” i Carine Srbije uspostavili su novu saradnju, što pokazuje da kada imate uspešno javno preduzeće sa njim žele mnogi da sarađuju. Ovo je samo početna faza u jednom mnogo većem projektu koji se planira, a to je da se napravi robno-distributivni centar gde je krajnja intencija da se kompletno carinjenje vrši na jednom prostoru. Ovaj projekat će doprineti smanjenju teretnog saobraćaja u centru grada, a cilj je da se u perspektivi izmesti teretni saobraćaj iz centra", istakao je pomoćnik Gradonacelnika Borko Milosavljević.

"Novi objekat ima 1.000 m2, i u njemu će biti smešteni špediteri koji su do sada bili u neuslovnim barakama i kontejnerima. Sledeće godine ćemo napraviti još jedan objekat od 1.300 m2, tako da više neće biti ovih kontejnera. Veoma je važno da promenimo imidž kompletnog „Parking servisa”, kao i Distributivnog centra. Prostor za kamione je od velike važnosti, otvorili smo 73 mesta za njih, 29 za automobile, a u drugoj fazi u saradnji sa Gradom Beogradom i Carinama Srbije nastavićemo da širimo ovaj kompleks", istakao je direktor JKP Parking Servis, Andrija Čupković i ponovio da će to dovesti do izmeštanja teretnog saobraćaja iz centra grada.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum