Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren prodajni objekat „Sport Vision“ u Požarevcu

Otvoren prodajni objekat „Sport Vision“ u Požarevcu

Novi maloprodajni objekat kompanije „Sport Vision“ je otvoren u bivšim prostorijama Robne kuće Beograd na centralnom trgu u Požarevcu.

Predstavnik Robnih kuća Beograd Jasmina Ugrinić je prilikom otvaranja Sport Vision-a u Požarevcu rekla da je u planu da se kompletan prostor robne kuće stavi u upotrebu za nekoliko zakupaca, čiji će izbor biti usklađen sa potrebama potrošača u Požarevcu. Projekat bi trebao biti realizovan do polovine 2016. godine.

Otvaranju Sport Vision-a je prisustvovao i predsednik Skupštine grada Požarevca Bane Spasović koji je istakao da je ovo tržni centar na koji su Požarevljani navikli prethodnih 30 godina.

Kompanija Sport Vision je jedan od lidera sportske maloprodaje na tržištima Balkana, sa više od 200 prodajnih objekata u regionu. Sport Vision je distributer renomiranih brendova: Champion, Umbro, Lonsdale, Sergio Tacchini, Ellesse, Slezinger, Dunlop, Karrimor, i mnogih drugih.

Izvor: Danas

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum