Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Završen veliki nagradni konkurs Zlatne C kafe „Srbijo, ruke ti se pozlatile“

Završen veliki nagradni konkurs Zlatne C kafe „Srbijo, ruke ti se pozlatile“

Proglašenjem najlepše dekorisane slavske trpeze završen je veliki nagradni konkurs „Srbijo, ruke ti se pozlatile“ kojim je Zlatna C kafa u proteklih deset meseci ohrabrila sve vredne žene širom naše zemlje da pokažu dela svojih zlatnih ruku.

Na konkurs je pristiglo više od 2.300 radova a portal konkursa "ruketisepozlatile" je postao prava mala riznica naše tradicije i pravih vrednosti. U susret sledećoj godini u kojoj C kafa proslavlja 40. jubilej, konkurs je osnažio negovanje tradicije u našem narodu i podstakao da se ona prenosi novim generacijama kao univerzalna vrednost koja odoleva vremenu.

Žiri koji su u četiri faze predvodile ugledne javne ličnosti kao što su dramska umetnica Vesna Čipčić, vokalna solistkinja i autorka Biljana Krstić, zatim dramska umetnica Gorica Popović i vrsni kuvar i TV voditelj Nenad Gladić publici poznat kao Lepi Brka, dodelili su glavne nagrade u iznosu po 100.00 dinara najboljima i nagradili ukupno 40 najkreativnijh učesnica sa po 5.000 dinara i setom Zlatne C kafe. Dobitnici glavnih nagrada po fazama konkursa su Aleksandra Dimitrijević iz Valjeva za najbolje dekorisano uskršnje jaje, zatim Dušanka Korica iz Novog Sada za najbolji tradicionalni ručni rad, Snežana Milićević iz Zrenjanina za najbolji recept za tradicionalno jelo i Biljana Vasić iz Bele Vode kod Kruševca za najlepše dekorisanu slavsku trpezu.

Zlatna C kafa je mnogo više od kafe, napravljena je od mešavine pažljivo odabranih zrna, bogate je arome i idealan je izbor za sve ljubitelje tradicionalne kafe koji prepoznaju i cene istinske vrednosti. Zlatna C kafa odiše jedinstvenim kvalitetom za novo doba i predstavlja sponu između prošlosti i budućnosti, koja na najlepši način prenosi prave vrednosti iz generacije u generaciju. Ona simboliše povratak dobrim, starim vrednostima za sve ljubitelje tradicionalne kafe u potpuno novom duhu koji je proistekao iz imidža legendarne C kafe.
Strauss Adriatic posluje u okviru multinacionalne kompanije Strauss Coffee, koja je od 2005. godine vlasnik brendova Doncafé i C kafa, druga je po veličini kompanija na maloprodajnom tržištu kafe u Srbiji i vodeći lokalni brend kafe na HoReCa tržištu. Kompanija nudi širok asortiman proizvoda, uključujući prženu i mlevenu kafu, espresso, mikseve i kafu od celog zrna.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum