Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nagrada za Strauss Adriatic i agenciju MMS Leo Burnett za Doncafé kampanju „Dobro jutro, džezveri“

Nagrada za Strauss Adriatic i agenciju MMS Leo Burnett za Doncafé kampanju „Dobro jutro, džezveri“

Na svečanoj dodeli tradicionalnih godišnjih priznanja Udruženja za tržišne komunikacije Srbije (UEPS) kompanija Strauss Adriatic i agencija MMS Leo Burnett osvojili su Grand Prix za 2015. godinu za Doncafé kampanju „Dobro jutro, džezveri“.

Nakon nekoliko godina u kojima su Grand Prix za najbolji rad dobijale izuzetne društveno odgovorne kampanje, ove godine po ukusu žirija bila je jedna komercijalna kampanja koju je žiri okarakterisao kao „punokrvnu“. Dobro izabrana tema kampanje, superioran, vrckav, duhovit tekst, veoma uspela animacija i odličan izbor muzike, učinili su da ove godine najveće priznanje za pojedinačni rad pripadne ovoj Doncafé kampanji, obrazloženje je žirija.

Kompanija Strauss Adriatic i agencija MMS Leo Burnett sarađuju duže od 10 godina a sem Grand Prix-a, Doncafé je za kampanju „Dobro jutro, džezveri“ nagrađen za najbolji TV spot, zatim najbolji radijski spot i najbolju integrisanu kampanju u kategoriji bezalkoholnih pića. Na svečanosti povodom 55. rođendana UEPS-a, u prisustvu agencija i njihovih klijenata, predstavnika komora, članica i prijatelja Udruženja, medija i ostalih brojnih zvanica dodeljena su brojna priznanja u različitim kategorijama u domaćoj oglašivačkoj industriji.

Doncafé snagom i energijom svog brenda otvara potpuno novu perspektivu za sve ljubitelje kafe na svakodnevnom planu i poziva na pozitivne promene sa puno optimizma u okviru kampanje „Dobro jutro, džezveri“. Bilo da se radi o plejbojima, mamicama, studentima, ljubavnim parovima, ćutolozima ili lavicama, Doncafé poziva sve da uz prepoznatljivu i šarmantnu pesmu „Dobro jutro, džezveri“ započnu dan uz omiljenu Doncafé šoljicu kafe i obeleže svoj dan osmesima, snagom, pozitivizmom i promenama na bolje. Jutro kao najlepši deo dana daje nam energiju sve do večeri. Kampanja poziva da pokrenemo najbolje u nama i zauzmemo aktivnu ulogu u svom životu, preuzimamo odgovornost za svoje sutra, odlučno koračamo ka ostvarenju svojih snova i uvek damo više, jer znamo da je trud toga vredan. Pod krilaticom „Ustani i zasijaj“ Doncafé podseća da uvek budemo ono što jesmo i pružimo najbolje sebi i svima koji nas okružuju. Kompletna TV reklama je na linku: https://www.youtube.com/watch?v=my1Hkqzj_0g

Strauss Adriatic je druga po veličini kompanija na maloprodajnom tržištu kafe u Srbiji (Doncafé i C kafa) i vodeći lokalni brend kafe na HoReCa tržištu. Nudi širok asortiman proizvoda, uključujući prženu i mlevenu kafu, espresso, mikseve i kafu od celog zrna za uživanje kod kuće, na poslu, u kafićima, restoranima i hotelima.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum