Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tradicionalna akcija "Korpa solidarnosti" organizovana u Gomex Total supermarketu

Tradicionalna akcija "Korpa solidarnosti" organizovana u Gomex Total supermarketu

Tradicionalna akcija "Korpa solidarnosti" organizovana je u subotu, 26. decembra u objektu Gomex TOTAL, a potrošači su svojim donacijama pokazali pravi pretpraznični duh i želju da pomognu onima kojima je ta pomoć neophodna.

"Korpu solidarnosti" već petu godinu zaredom organizovao je zrenjaninski "Rotaract Club" uz pomoć kompanije Gomex. Artikli prikupljeni tokom zimske "Korpe solidarnosti" namenjeni su socijalno ugroženim porodicama sa teritorije Zrenjanina, naročito porodicama koje školuju veliki broje dece.

Kompanija Gomex je darivala više desetina artikala iz asortimana Gomex robnih marki, pa se tako u "Korpi solidarnosti" našao "April", "1/1", "Uvek Treba", "Kvak", "Panoni"...

Iz Gomexa kažu: "Ponosni smo što možemo da pomognemo. Deca su naša budućnost i mi moramo biti uvek tu da im pružimo neophodnu podršku kada god se za time ukaže potreba. Raduje i podatak da je odziv naših potrošača bio najbolji do sada.
Zajedno sa akcijom "Korpa solidarnosti" organizovali smo i, takođe tradicionalno, fotografisanje sa Deda Mrazom. Veliki broj dece bio je zainteresovan za sliku sa najpopularnijim dedom na svetu, a bilo je i roditelja koji su želeli da budu ovekovečeni sa simpatičnim bradatim čičom."

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum