Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti MOL Serbia otvorio još jednu benzinsku stanicu u Obrenovcu

MOL Serbia otvorio još jednu benzinsku stanicu u Obrenovcu

Kompanija MOL Serbia otvorila je u danas u Mislođinu kod Obrenovca, svoju 47.  benzinsku stanicu u Srbiji. Širenjem maloprodajne mreže MOL Serbia dodatno povećava svoje prisustvo i udeo na domaćem tržištu.

Na novootvorenoj servisnoj stanici u Obrenovcu kupci mogu kupiti goriva nove generacije - EVO benzin i EVO dizel, zatim standardna Evro goriva kao i tečni naftni gas. Moderna servisna stanica opremljena je tako da odgovori na potrebe kupaca za gorivom najboljeg kvaliteta i pruži brzu, preciznu i kvalitetnu uslugu korisnicima.

O MOL Serbia

MOL grupa prisutna na je tržištu Srbije već više od deset godina. Prva servisna stanica otvorena je u decembru 2005. godine, a sada ih ima 47 u našoj zemlji. MOL Grupa planira da u narednih nekoliko godina svojim benzinskim stanicama pokrije 15% maloprodajnog tržišta u Srbiji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum