Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Soko Štark poklonio 2500 paketića deci bez roditeljskog staranja

Soko Štark poklonio 2500 paketića deci bez roditeljskog staranja

Da čaroliju novogodišnjih praznika oseti i 2.500 dece bez roditeljskog staranja ili iz drugih ugroženih kategorija, pobrinula se kompanija Soko Štark, koja je za njih obezbedila slatke paketiće. 

Novogodišnji paketići stići će fondaciji Novaka Đokovića, udruženjima „Cyber Uvce“ i „Vila“, Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu, Institutu za zdravstveni zaštitu majke i deteta Srbije i drugim udruženjima i ustanovama za smeštaj ili rad sa decom iz ugroženih grupa.
Štark proizvodi, kao simbol ljubavi, poštovanja, pažnje i najlepših želja, doneće i ove godine radost tamo gde je nekada nešto manje ima.

Uz Soko Štark proizvode već decenijama rastu generacije dece u celom regionu. Bananica, Smoki i čokolada Najlepše želje sastavni su deo njihovih novogodišnjih paketića. Uz njih se odrasta, stasava i prenosi ljubav. Uz njih sva deca imaju pravo na najlepše želje i srećne praznike.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum