Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti IDEA na ulici otvorenog srca

IDEA na ulici otvorenog srca

U „Ulici otvorenog srca”, 01. januara tradicionalno se održao bogati program za Beograđane, a IDEA je, kao i prethodnih godina, svoje sugrađane obradovala mnogim iznenađenjima.

U prvom januarskom danu posetioci su imali priliku da se prošetaju centralnim ulicama prestonice i da prođu kroz vesele IDEA kapije u obliku srca, gde su u romantičnoj atmosferi i dekoraciji, mogli da uživaju u čaroliji praznika. Na uglu Cetinjske i Makedonske ulice postavljena je bina sa mašinom za pravljenje veštačkog snega, pa su roditelji koji su želeli da obraduju svoje mališane prvim snežnim pahuljama, danas uživali uz ovu manifestaciju.

I to nije sve. IDEA je kao specijalna iznenađenja pripremila i PhotoBooth, gde su se dobijale fotografije svima onima koji su ih šerovali na Instagramu, a svako ko je bio spreman da na licu mesta učini dobro delo za svog sugrađanina dobio je na poklon IDEA majicu „Volimo praznike, jer volimo jedni druge”.

U okviru ove manifestacije, kao i prethodnih godina, organizovana je humanitarna akcija kojom će se pružiti pomoć Prihvatilištu za decu, odnosno projektu izgradnje novog i humanog prostora za decu Prihvatilišta.

IDEA prodavnica u Svetogorskoj ulici je prodavala i svoje šolje sa Trga otvorenog srca čiji prihod je takođe namenjen izgradnji ove institucije. Na bini je bila i humanitarna kutija u kojoj su se skupljali zimski aksesoari – kape, šalevi i rukavice za decu Prihvatilišta.
Kao i svake godine, manifestacija „Ulica otvorenog srca” bila je bogata dečijim smehom, građani su posetom ulepšali sebi i svojoj porodici praznike, a sa IDEOM zajedno su podržali i one kojima je pomoć možda i najpotrebnija.
Volimo praznike jer volimo jedni druge.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum