Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena prva IDEA Super u Zrenjaninu

Otvorena prva IDEA Super u Zrenjaninu

Prva IDEA Super prodavnica u Zrenjaninu je otvorena na kraju 2015. godine na adresi Miletićeva 86.

Na gotovo 1.400 kvadratnih metara prodajnog prostora nova IDEA Super prodavnica svojim potrošačima nudi širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu na jednom mestu, kao i veliki broj akcija i popusta, pa su potrošači imali priliku da obezbede sve što im nedostaje za praznike.

IDEA je i ovoga puta iznenadila svoje potrošače, za koje je pored brojnih akcijskih sniženja pripremila i poklone. Tako će deset dana od dana otvaranja svaka pedeseta kupovina biti besplatna, što će omogućiti najsrećnijima da odu kući sa sačuvanim porodičnim budžetom.

Specijalno iznenađenje za sve potrošače pripremljeno je u 10, 12, 14, 16 i 18 časova, kada su baloni iznenađenja najsrećnijima doneli vrednu nagradu. IDEA nije zaboravila ni na najmlađe, za koje je organizovala bajkovito fotografisanje sa Deda Mrazom i Vilom, zanimacije sa animatorima, predstavu i crtanje lica, dok su stariji posetioci uživali u velikom broju degustacija i promocija proizvoda.

Uređena prema najsavremenijim svetskim standardima, nova IDEA Super prodavnica će svakoga dana nuditi svojim potrošačima sveže voće i povrće, veliki izbor najfinijeg delikatesa, kvalitetnog mesa kontrolisanog porekla, kao i svež hleb i pecivo za pripremu porodičnog doručka.

Januarski mesec će biti u znaku lojalnosti, pa će Super Kartica tokom celog meseca duplirati bodove u svakoj kupovini i tako nagraditi svoje najvernije potrošače.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum