Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Auchan investira 195 miliona evra u rusko tržište

Auchan investira 195 miliona evra u rusko tržište

Francuski trgovinski lanac Auchan planira da na rusko tržište investira još 195 miliona evra tokom 2016. godine.

Ova kompanija planira da izdvojenim sredstvima finansira otvaranje novih 10 hipermarketa i 40 supermarketa u Moskovskoj oblasti.

Auchan pripada Mulliez Grupi. U našem okruženju prisutan je u Mađarskoj i Rumuniji, gde je pre dve godine kupio sve maloprodajne objekte francusko-belgijske Core, čime je na dva pomenuta tržišta postao bitan akter. Francuski trgovinski lanac poseduje više od 3.000 objekata, od čega trećinu čine hipermarketi.

O mogućnosti da Auchan dođe i u Srbiju, za sada je teško govoriti. Menadžment ovog lanca se oglasio pre nekoliko godina, kada su za srpsko tržište izjavili da bi Auchan mogao da bude prisutan i kod nas, ali kroz franšizne maloprodajne objekte.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum