Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti NOVINA: Automatska vrata na rashladnim vitrinama u Rewe marketima

NOVINA: Automatska vrata na rashladnim vitrinama u Rewe marketima

Kako bi svojim potrošačima omogućio još bržu i efikasniju kupovinu u svojim supermarketima, nemački trgovački gigant Rewe je počeo sa uvođenjem novog tipa rashladnih vitrina koje su opremljene automatskim vratima.

Potez na koji se odlučio ovaj trgovac, potrošačima će omogućiti lakše snalaženje, ali i dovesti do povećanja prodaje artikala različitih grupa koji se nalaze u vitrinama. Pomoću sistema SCHOTT Termofrost® Smart Access glass-door, koji je opremljen senzorima na dodir, potrošačima ostavlja ruke slobodne kako bi odabrali željene artikle sa polica vitrina.
Uvođenjem inovativnog rešenja podržava se moderan koncept prodavnica, koji ispunjava i zahtevnija očekivanja potrošača. Iako je inovativni sistem još u fazi postepenog uvođenja, veruje se da će ga nakon Rewe Grupe, uvesti i ostali trgovački giganti širom Evrope.

Rewe Grupa poseduje više od 10.000 maloprodajnih objekata u 14 evropskih zemalja, a najpoznatiji lanci koji posluju u okviru ove grupacije su: Rewe, Billa, Penny, Bipa i Merkur (Austria).

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum