Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Završena izgradnja Shopping Centra SHOPPI

Završena izgradnja Shopping Centra SHOPPI

Subotica će uskoro dobiti svoj prvi Retail Park, u koji je kompanija MPC Properties investirala oko 10 miliona evra.

Preostali su radovi u unutrašnjosti centra u kome će zakupci uraditi završne radove u svojim lokalima. U Retail Parku SHOPPI nalaziće se prodavnice više od 20 poznatih svetskih i domaćih brendova, među kojima su: „H&M“, „Tom Tailor“, „New Yorker“, „Deichmann“, „Đak Sport“,. „Office Shoes“ i drugi.

Objekat se prostire na 10.000 metara kvadratnih i nalazi se na Segedinskom putu, na samo 2.5km od centra grada. Ispred centra urađeni su i prateći sadržaji za decu kao i parking koji će raspolagati sa 300 mesta. U drugoj fazi planirana je izgradnja supermarketa Lidl, iz čije smo centrale nedavno obavešteni da će radovi krenuti veoma uskoro.

Kompanija MPC Properties poznata je po veoma velikim projektima a neki od njih su: Shopping Centar Ušće, Immo Outlet Centar ali i mnogih drugih poslovnih i stambenih objekata.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum