Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ekspanzija SPAR-a i na benzinskim stanicama u Mađarskoj

Ekspanzija SPAR-a i na benzinskim stanicama u Mađarskoj

Austrijski trgovinski lanac Spar je otvorio 45 Express marketa na OMV benzinskim stanicama u Mađarskoj za protekle dve godine.

Prvi Spar Express na OMV stanicama otvoren je 2013. godine u Budimpešti. Pored proizvoda odabranih za takav format marketa, Spar u pomenutim maloprodajnim objektima nudi i proizvode iz asortimana Private Label.

Marketi će zbog donošenja zakona o zabrani rada nedeljom biti zatvoreni, dok će market na aerodromu u Budimpešti nastaviti da radi i nedeljom.

Spar Austrija posluje na mađarskom tržištu preko 20. godina. Član je Spar International u čijem je sastavu i Veropoulos, koji je prisutan u Srbiji od 2002. godine. Trgovačka grupacija posluje u 34 zemlje u Evropi i Africi, kroz formate Spar, Eurospar, Spar Express, Spar partner i drugi.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum