Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tržni centar SAVA uskoro u Kragujevcu

Tržni centar SAVA uskoro u Kragujevcu

Kragujevac će uskoro postati bogatiji za još jedan tržni centar. U pitanju je projekat "Sava" , koji će se nalaziti u kragujevačkom naselju Aerodrom.

Novi objekat će zadovoljavati sve potrebe stanovnika ovog dela grada. U njemu će biti smešteni šalter opštine, banka, poslastičarnice, kafići, pekare, apoteke, prodavnice zdrave hrane, poklon shop, prodavnice delikatesa i organske hrane, prodavnice igračaka, saloni nameštaja, kao i igraonica za decu. Tržni centar "Sava", će u potpunosti biti konceptualno zaokružen sa jasno određenim delatnostima i sadržajem.

Vodilo se računa da estetski i urbanistički sam objekat bude ukras i jedan od budućih simbola naselja Aerodrom i da se u potpunosti uklopi u urbanu stukturu naselja, takođe i da bude primer svim ostalim naseljima u kom pravcu da se razvijaju. Na projektu ''Sava'' se vodilo računa i o funkcionalnosti i potpuno će biti rešeno i parkiranje oko budućeg centra. Ovo je prva investicija kragujevačkog preduzeća Sava Building doo koje je nastalo kao nosilac ovog projekta i u čijoj vlasničkoj strukturi se nalaze pouzdani investitori koji su se dokazali u nekim od najvećih infrastrukturnih energetskih projekata u zemlji.

Sava Kragujevac plan

Građevinski objekat će biti rađen u skladu sa svim energetskim standardima i biće u potpunosti energetski samoodrživ. Gradnja tržnog centra "Sava" kreće 1. marta, a otvaranje je zakazano za 1.septembar 2016., ističu iz kompanije Sava Building.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum