Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Konzum BiH otvara novih 10 supermarketa u 2016. godini

Konzum BiH otvara novih 10 supermarketa u 2016. godini

Trgovinski lanac Konzum, koji posluje u sastavu hrvatskog koncerna Agrokor, planira da tokom 2016. godine otvori najmanje 10 novih supermarketa na tržištu Bosne i Hercegovine.

Nakon spajanja sa slovenačkim Mercatorom, Konzum u svojoj maloprodajnoj mreži poseduje 260 objekata u 69 mesta širom Bosne i zapošljava oko 4.500 ljudi. Konzum u BiH nudi potrošačima 1900 proizvoda iz asortimana Private Label, od čega 60% čine domaći proizvodi.

Inače, tržište BiH su napustili svi inostrani igrači i u potpunosti su preuzeli domaći i regionalni trgovci, koji veruju da će se ove godine tržište stabilizovati nakon velikih potresa u poslednjih par godina. Sa tržišta su se povukli belgijski Delez, francuski Interex, dok je slovenački Tuš otišao u stečaj.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum