Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novo ime na srpskom tržištu "INTER AMAN"

Novo ime na srpskom tržištu "INTER AMAN"

Maloprodajni objekti trgovinskog lanca Interex menjaju ime u "INTER AMAN", a novo ime su dobili i objekti koje je Aman nedavno preuzeo od Agrokora.

Trgovinski lanac Aman je nedavno dobio odobrenje Komisije za zaštitu konkurencije i preuzeo svih devet hipermarketa francuskog Interexa. Od sada će svi objekti nositi novo ime "INTER AMAN", kao i većina objekata koje je Aman preuzeo od Agrokora.

"Svojim potrošačima smo pripremili posebnu ponudu, povoljne cene i specijalne akcije. Trudićemo se da pružimo samo najbolje i da svaku kupovinu pretvorimo u uživanje", poručuju iz Amana svojim potrošačima.

Trgovinski lanac Aman je prošle godine preuzeo i većinski udeo u Višnjica Dućanima. Za veoma kratko vreme, Aman je postao jedan od najvećih trgovinskih lanaca u Srbiji koji posluje kroz mrežu od blizu 200 maloprodajnih objekata širom zemlje.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum