Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Unilever otvara novu fabriku

Unilever otvara novu fabriku

Holandska multinacionalna kompanija Unilever, planira da otvori fabriku na Kubi u koju će investirati 35 miliona dolara.

Kompanija planira da fabriku izgradi u industrijskoj zoni Mariel, koje se nalazi na oko 50km od Havane. U planu je da se u njoj proizvode šamponi, dezodoransi kao i sredstva za pranje veša. Nova fabrika će krenuti sa radom tokom 2017. godine.

Unilever je osnovan 1930. godine, zapošljava 172.000 ljudi i poseduje fabrike u mnogim delovima sveta. Najpoznatiji brendovi kompanije su: Dove, Axe, Rexona, Rama, Lipton, Knoor, Hellmann's, Omo, Lux, Magnum i mnogi drugi.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum