Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Forma Ideale izlaže na najvećem sajmu nameštaja u Evropi

Forma Ideale izlaže na najvećem sajmu nameštaja u Evropi

Evropska premijera nove kolekcije nameštaja za 2016. godinu lidera regionalne industrije pločastog nameštaja kragujevačke kompanije Forma Ideale, biće održana na jednom od najvećih sajmova nameštaja u Kelnu od 18. do 24. januara.

 

Veliko interesovanje evropskih trgovinskih lanaca za nameštaj Forma Ideale doprinelo je da kompanija već nekoliko godina beleži dvocifren godišnji rast izvoza. U pogonima u Kragujevcu i Majdanpeku godišnje se proizvede preko 2.000.000 artikala, od kojih se više od 70% izvozi u 23 zemlje sveta.

Kompanija Forma Ideale, koja je prošle godine obeležila 20 godina uspešnog poslovanja i razvoja, drugi je najveći izvoznik kada je reč o privredi Kragujevca sa preko 1.300 zaposlenih, 28 salona nameštaja u 23 grada u Srbiji i nekoliko stotina prodajnih mesta u zemlji i inostranstvu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum