Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Milšped: novih 7600 m2 i ulazak u hladan lanac transporta

Milšped: novih 7600 m2 i ulazak u hladan lanac transporta

Milšped Grupa počela je nedavno sa izgradnjom novog magacinskog prostora površine 7.600 m2, kao i kancelarijskog prostora koji se prostire na 950 m2.

Novi magacin će biti opremljen sa 9 kamionskih rampi, visina magacina će biti 13,40 metara, u kome će se roba skladištiti u regale na visini od 12 metara uz pomoć specijalnih viljuškara koji dosežu tu visinu.
Nakon izgradnje, WH2 će biti spojeno sa već postojećim skadištem koje iznosi 14.500m2, što će unaprediti procese u skladišnom poslovanju i doprineti daljem rastu našeg poslovnog sistema. Završetak gradnje ovog objekta očekuje se krajem aprila 2016.godine, navode iz Milšpeda.

Milsped

Kompanija je od skoro ušla i u hladan lanac transporta. Na srpskom i evropskom tržištu usluga se pojavila sa polu-prikolicama hladnjačama proizvođača Schmitz Cargobull, Termo King rashladne jedinice, nosivosti 22t, 66 paletnih mesta, na transportnim temperaturama od -30C do +30C. U pitanju su double stock polu-prikolice hladnjače, sa satelitskim praćenjem temperature tokom transporta, prvenstveno namenjene za transport farmaceutskih proizvoda. Pored obeveznih sertifikata na polu-prikolicama hladnjačama, tu je GDP sertifikat (Good Distribution Practice Certificate ), poseban sertifikat, namenjen farmaceutskoj industriji.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum