Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kuehne + Nagel i GlaxoSmithKline (GSK) potpisali ugovor o dugoročnom partnerstvu u oblasti logistike na globalnom nivou

Kuehne + Nagel i GlaxoSmithKline (GSK) potpisali ugovor o dugoročnom partnerstvu u oblasti logistike na globalnom nivou

Kuehne + Nagel i GSK su potpisali partnerstvo iz oblasti logistike na globalnom nivou u trajanju do 2021. godine, po kome će Kuehne + Nagel obavljati transport sirovina od dobavljača do krajnjih kupaca za ovu vodeću svetsku zdravstvenu kompaniju.

Ugovor zvanično označava početak odnosa koji unosi značajnu usklađenost po pitanju logistike između ove dve kompanije, gde Kuehne + Nagel obezbeđuje veštine, stručni kadar i stratešku sposobnost da obezbedi povećanje vrednosti globalnog lanca snabdevanja GSK-a. Sa brojnim dobavljačima, velikim brojem proizvodnih jedinica i nizom specifičnih ruta do potrošača u više od stotinu zemalja, GSK zahteva napredna i sveobuhvatna globalna logistička rešenja.

Kuehne + Nagel je izabran za partnera zahvaljujući dosadašnjem učinku sa GSK-om, jakoj poziciji na tržištu, iskustvu na polju logističke regulative i primenjenih standarda i značajnom strategijom ulaganja u logistiku farmaceutskih i potrošačkih proizvoda. Kulturološka podobnost i komplementarni pristupi ove dve kompanije očigledni su u svim dosadašnjim poduhvatima.

Detlef Trefzger, izvršni direktor “Kuehne + Nagel International AG” izjavio je: “Veoma smo uzbuđeni zbog dugoročne saradnje sa GSK-om. Naš cilj je da uložimo do sada stečeno iskustvo zajedno sa rešenjima karakterističnim za farmaceutsku industriju i oblast potrošača, što će dovesti do ostvarivanja povećanog profita za GSK. Naš sveobuhvatni pristup logistici, koji čine avio, pomorski, kamionski transport, i logistički kontrolni centri u četiri regiona će omogućiti da učinak globalnog lanca snabdevanja GSK-a dostigne viši nivo”.

Novouspostavljeni partnerski odnos predstavlja značajnu i ambicioznu prekretnicu u razvoju GSK-a i Kuehne + Nagel-a. To je jedno od najvećih priznanja i obeležava značajan napredak prema ostvarivanju kako ambicija GSK-a za vrhunskim lancem snadbevanja, tako i Kuehne + Nagel-ovog cilja da postane vodeći ponuđač sveobuhvatnih rešenja u oblastima farmaceutske industrije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum