Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti DIS donirao sredstva fondaciji “Magnet za ljubav”

DIS donirao sredstva fondaciji “Magnet za ljubav”

Kompanija DIS je donirala 360.000 dinara na račun fondacije “Magnet za ljubav” u cilju prikupljanja  sredstava za kupovinu skupih medicinskih aparata.

Fondacija “Magnet za ljubav” je osnovana da bi prikupila sredstva za nabavku skupih i dragocenih aparata kao što su magnetna rezonanca, inkubator, radna stanica, aparat za sedaciju i monitor za praćenje. Svoj deci, koja su došla na svet malo ranije nego što su doktori predviđali, ovi aparati izuzetno mnogo znače jer bez njih doktori trenutno ne mogu da obave obavezne MRI preglede.

Iz DIS-a su najavili da će nastaviti voditi društveno odgovornu politiku i  da će se i ubuduće uvek spremno priključivati ovakvim plemenitim akcijama. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum