Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Walmart zatvara blizu 300 supermarketa

Walmart zatvara blizu 300 supermarketa

Najveći svetski trgovinski lanac, američki Walmart ( Volmart), planira da zatvori blizu 300 supermarketa u SAD-u i Brazilu.

Kompanija se suočava sa sve oštrijom konkurencijom, pogotovo na američkom tržištu. Trgovac je na brazilskom tržištu već zatvorio 60 objekata. U planu je da se više sredstava izdvoji u dalji razvoj online poslovanja. Walmart je i dalje najveći svetski trgovački gigant koji poseduje 11.500 objekata i zapošljava 2.2 miliona ljudi širom sveta.

Od 2018. godine na tržištu SAD-a će svoje poslovanje otpočeti i nemački Lidl koji planira da otvori 100 supermarketa.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum