Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta gradi tržni centar "Delta Planet" u Stožicama

Delta gradi tržni centar "Delta Planet" u Stožicama

Delta Real Estate i slovenačka firma Grep d.o.o. potpisali su juče u Ljubljani ugovor kojim je precizirano da Delta Real Estate postaje najveći suinvestitor u gradnji Sportskog parka Stožice, u kojem će se, pored stadiona i sportske hale, nalaziti i Delta planet, tržni centar srpske kompanije. Ugovor su potpisali Dejan Racić, generalni direktor kompanije Delta Real Estate i direktori Grepa Uroš Ogrin i Zlatko Sraka.

Predstavnici srpske kompanije obavezali su se da će u izgradnju objekta površina 200.000 metara kvadratnih investirati 242,5 miliona evra a ulazak Delte na tržište Slovenije najveća je srpska investicija u toj zemlji. "Ugovor sa preduzećem Grep od velikog je značaja za ulazak i pozicioniranje Delte na slovenačkom tržištu. Slovenija je za nas predstavljala veliki izazov i ponosni smo što svoju želju sada ostvarujemo. Delta planet tržni centar u Sportskom parku Stožice predstavlja izuzetan projekat u svakom pogledu, jer će prevazići standarde svih postojećih tržnih centara u Jugoistočnoj Evropi", izjavio je Dejan Racić, generalni direktor Delta Real Estate. Prema rečima Uroša Ogrina, jednog od direktora preduzeća Grep projekat Sportski park Stožice dobija partnera koji će umnogome doprineti raznovrsnosti ponude. Sportski park Stožice biće izgrađen za manje od dve godine, odnosno do 30. juna 2010.

Izvor: Danas

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum