Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti IMMOFINANZ proširuje svoj STOP.SHOP. brend u Srbiji

IMMOFINANZ proširuje svoj STOP.SHOP. brend u Srbiji

Austrijska kompanija IMMOFINANZ gradi treći STOP.SHOP. u Srbiji koji će se nalaziti u Valjevu.

Projekat obeležava sledeći korak u proširenju brzo rastućeg lanca ritejl parkova u Srbiji, nakon otvaranja prvog STOP.SHOP. objekta u Čačku u aprilu 2015. godine, i drugog u Nišu, koji će biti otvoren u proleće 2016. godine. Izgradnja STOP.SHOP. ritejl parka u Valjevu je počela u novembru 2015, a završetak i otvaranje planirano je za proleće 2016. godine.

„Uspeh sa otvaranjem prvog srpskog STOP.SHOP. ritejl parka u Čačku 2015. godine i planovi za otvaranje STOP.SHOP. objekta u Nišu u proleće ove godine zasnovani su na našem jasnom uverenju da ovo tržište ima velike potencijale. Imajući to u vidu odlučili smo da investiramo oko 7 miliona evra i izgradimo naš treći srpski STOP.SHOP. ritejl park u Valjevu. Kao u svim našim STOP.SHOP. objektima i u ovom novom ritejl parku ponudićemo poznate međunarodne i nacionalne maloprodajne lance. Plan je da u naredne tri do četiri godine izgradimo osam do deset dodatnih STOP.SHOP. objekata u Srbiji ", izjavio je Ditmar Rajndl (Deitmar Reindl) , izvršni direktor kompanije IMMOFINANZ.

Stop shop Valjevo sa parkingom

„Izgradnja ritejl parka STOP.SHOP. je značajna za naš grad jer poboljšava poslovnu klimu i našu reputaciju, kao i mogućnosti zapošljavanja naših građana, što je jedna od glavnih prednosti ove investicije. Dolazak renomirane austrijske kompanije IMMOFINANZ šalje snažnu poruku da je Valjevo pogodan ambijent za strane investicije i da podržava sve investitore kojima nudi značajne olakšice. Nadamo se da će izgradnja ići prema planu i da će naša saradnja i u budućnosti biti u obostranom interesu", izjavio je Stanko Terzić, gradonačelnik Valjeva.

Treći STOP.SHOP. ritejl park nalazi se na užoj gradskoj lokaciji u Valjevu, gradu 100 km jugozapadno od Beograda. Do lokacije se lako dolazi automobilom, kao i javnim prevozom. STOP.SHOP. u Valjevu će imati oko 6.100 kvadratnih metara prodajnog prostora i 170 parking mesta. Očekuje se da će ovaj ritejl park ispuniti potrebe potrošača svih okolnih oblasti, koji broji 58.000 stanovnika i okolnim područjem od oko 200.000 stanovnika.

Fleksibilni koncept koji stoji iza STOP.SHOP. brenda zasniva se na regionalnim šoping centrima na centralnim lokacijama koje mogu da privuku od 30.000 do 200.000 stanovnika. Ritejl parkovi obično imaju 2.500 do 15.000 kvadratnih metara prostora za izdavanje i nude posetiocima dovoljan broj parking mesta, optimalan pristup lokaciji i visoku funkcionalnost uz atraktivnu ponudu međunarodnih i domaćih brendova. STOP.SHOP. portfolio ritejl parkova sada obuhvata 53 lokacije u sedam zemalja (Austrija, Mađarska, Slovačka, Češka, Slovenija, Poljska i Srbija).

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum