Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti „Gradske Pijace“ omogućile 1.222 radnih mesta 2015. godini

„Gradske Pijace“ omogućile 1.222 radnih mesta 2015. godini

U 2015. godini, Gradske pijace su omogućile 1.222 nova radna mesta, što predstavlja jedan od uslova za dalji razvoj lokalne privrede.

Jasno definisanim procedurama dodele pijačnih kapaciteta, izdata je 331 tezga za prodaju zanatskih i trgovinskih proizvoda, а 49 radnika je zaposleno u izdatim lokalima. U istom vremenskom periodu, na ovaj način, оtvorena su 842 radna mesta za prodaju poljoprivrednih proizvoda koji dospevaju sa više od 2.130 hektara obradivih površina.

Оstvareni rezultati će biti podstrek za razvoj privrede Beograda i šire sa obzirom da pijace čuvaju status veoma važnog kanala distribucije za poljoprivredne proizvode kao i za robu široke potrosnje, ističu iz ovog gradskog preduzeća.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum