Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Grčki "Masoutis" preuzima nekoliko trgovinskih lanaca u atinskoj regiji

Grčki "Masoutis" preuzima nekoliko trgovinskih lanaca u atinskoj regiji

Grčki trgovinski lanac "Masoutis", planira preuzimanje nekoliko trgovinskih lanaca u atinskoj regiji, saznaje Retail Serbia.

Kompanija koja je do skoro bila prisutna samo u centralnim i severnim delovima Grčke, planira da u narednom periodu napravi snažnu ekspanziju u svim ostalim delovima zemlje. Kako smo saznali, "Masoutis", planira da preuzme nekoliko trgovinskih lanaca u atinskoj regiji koji imaju promet od 50 do 70 miliona evra godišnje.

U pogledu finansijskog poslovanja, očekuje se da će rast prometa ove godine biti oko 5%. Trgovačka kompanija na čijem je čelu ponovo njen osnivač Džon Masoutis, veoma poznata našim turistima koji borave u grčkim letovalištima, planira da u širenje svoje maloprodajne mreže ove godine investira oko 22 miliona evra, kao i da će se broj supermarketa povećati za nekoliko desetina.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum