Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nove prodavnice H&M u Nišu, Novom Sadu i Subotici

Nove prodavnice H&M u Nišu, Novom Sadu i Subotici

H&M će tokom 2016. godine otvoriti tri nove prodavnice u Srbiji, i to u Nišu, Novom Sadu i Subotici.

Kako saopštavaju iz H&M a prenosi eKapija, novi H&M prodajni objekti će biti otvoreni u Ulici Kralja Aleksandra u Novom Sadu, što će biti drugi prodajni objekat H&M-a u ovom gradu, zatim u retail parku "Shoppi" u Subotici, i na Trgu Kralja Milana u Nišu, gde H&M do sada nije bio prisutan.

Više informacija o novim objektima kao i o datumu otvaranja biće dostupno u narednom periodu.

H&M u Srbiji je do sada otvorio 6 radnji u četiri grada, dok globalno H&M grupa posluje na 61 tržištu sa preko 3900 prodavnica.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum