Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena nova poslovna jedinica logističke kompanije Transfera

Otvorena nova poslovna jedinica logističke kompanije Transfera

Kompanija za transport i logistiku "Transfera" nastavlja širenje mreže poslovnica i povećava dostupnost usluge otvaranjem nove lokacije u Kruševcu.

Povećan obim posla i veći broj zahteva doprineli su otvaranju nove kancelarije, kako bismo bili prisutni i u Rasinskom i Topličkom okrugu. Kompanija kontinuirano teži većem stepenu kvaliteta usluge i u skladu s tim, omogućili smo našim klijentima bržu i bolju uslugu. Kancelarija u Kruševcu je deo projekta širenja mreže poslovnica. "Transfera" u novoj godini planira formiranje novih kancelarija kako bi naša usluga bila dostupna po principu “close to the client” i optimalno teritorijalno rasprostranjena odnosno što bliže klijentima na teritoriji Srbije - Goran Joksimović, direktor operacija kompanije "Transfera".

Kompanija “Transfera” je pravni naslednik firme “Monte Line” osnovane 2003. godine u Beogradu. Prvobitna delatnost se odnosila na carinsko zastupanje, da bi tokom godina proširila svoj portfolio usluga i izgradila dobre poslovne i partnerske odnose sa klijentima i dobavljačima.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum