Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti IKEA u Srbiji tek od 2018. godine

IKEA u Srbiji tek od 2018. godine

Švedski proizvođač i prodavac nameštaja ''IKEA'' svoje poslovanje na srpskom tržištu neće započeti pre kraja 2017. ili početkom 2018. godine.

Na mestu buduće robne kuće nadomak Beograda, radnici su do sada sa lakšom mehanizacijom radili samo na uređenju zemljišne površine. Izmeštanje naplatne rampe u Bubanj Potoku koja predstavlja najveći problem za početak radova, neće biti završeno pre oktobra tekuće godine. Za glavnog izvođača radova izabrana je austrijska kompanija Štrabag, kojoj će se tokom radova priključiti i nekoliko domaćih kompanija.

Otvaranje prve robne kuće ''Ikea'' ne treba očekivati pre kraja sledeće ili početkom 2018.godine, jer je za izgradnju centra potrebno više od godinu dana.

Podsetimo, Šveđani će na placu od 26 hektara izgraditi robnu kuću na 38.000 metara kvadratnih bruto površine na tri nivoa, dok će posetiocima biti na raspolaganju i parking za 1.500 vozila. Vrednost investicije u Bubanj Potoku iznosi 70 miliona evra, dok će ulaganja u narednih sedam godina iznositi 300 miliona kroz otvaranje nekoliko robnih kuća i regionalnog centra.

Pripremio: Žarko Grozdanić
Izvor: B92

Napisano: 1 godinu 11 meseci pre : Bole #514
Bole's Avatar
Bas kao i Lidl za dve do tri godine (kraj 2018) je najrealniji rok i za IKEA robnu kucu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum