Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti OMV odustao od kupovine MOL-a

OMV odustao od kupovine MOL-a

Austrijski OMV je danas saopštio da odustaje od namere kupovine deonica mađarskog MOL-a. U saopštenju poslatom medijima u sredu stoji kako OMV povlači ponudu od 32,000 forinti po deonici MOL-a, koju je objavio u septembru 2007.

Kako se navodi u izjavi iz OMV-a, Evropska komisija signalizirala je da neće prihvatiti obaveze koje je austrijska kompanija spremna preuzeti da bi otklonila zabrinutosti Brisela vezane uz koncentraciju rafinerijskih kapaciteta u regionu srednje Evrope dođe li do njenog spajanja s Molom.
U OMV-u veruju u nastavak konsolidacije naftne i plinske industrije u srednjoj Evropi, ističe se dalje u saopštenju, stoga će sada razmotriti različite opcije u svrhu povećanja vrednosti svojih 20,2 posto udela u MOL-u te ostvarivanja koristi od kreiranja vrednosti u tom procesu konsolidacije.

Izvor: business hr

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum