Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Geox otvorio fabriku obuće u Vranju

Geox otvorio fabriku obuće u Vranju

Italijanski proizvođač obuće Geox (Geoks) je otvorio danas u industrijskoj zoni u Vranju fabriku obuće, čiju je izgradnju finansirala Vlada Srbije sa skoro 15 miliona evra.

Vlasnik fabrike Geox, Mario Moreti Polegato, rekao je da je otvaranje fabrike u Vranju važan dan i za Geox i za Srbiju, kao i da je zamisao prilikom potpisivanja ugovora sa Vladom Srbije u oktobru 2012. godine, kada je i započeo projekat izgradnje fabrike u Vranju, bila ne samo da se u ovom gradu otvori nova fabrika već i da se uvedu najnovije tehnologije u obućarskoj industriji.

"U fabrici u Vranju proizvodiće se obuća visoke tehnologije koja je namenjena hladnijim zemljama. Želimo da ponovo pokrenemo ekonomiju ulaganjem u tehnologiju, a korist od ovog projekta imaće i Srbija i Geoks", kazao je Polegato.

Kako prenosi Beta, Polegato je rekao da je otvaranje fabrike u Vranju samo početak i da će Geox u ovom gradu ulagati i u obrazovanje i obuku radnika, kao i da će se fabrika u budućnosti proširiti.

Fabrika Geox se prostire na 22.000 kvadrata pokrivenog prostora u industrijskoj zoni u Bunuševac u Vranju, a u njoj je trenutno zaposleno 668 radnika od 1.250 koliko se planira da bude zaposleno.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum