Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Brend Beko - dobitnik prestižne nagrade „Green Brands“

Brend Beko - dobitnik prestižne nagrade „Green Brands“

Beko, međunarodni brend turske Arčelik grupe, prvi je brend kućnih aparata koji je osvojio nemačku „Green Brands“ nagradu. 

Na ceremoniji dodele nagrada, koja je održana u Senckenberg prirodnjačkom muzeju u Frankfurtu, Suhel Semerci, generalni direktor predstavništva brenda Beko u Nemačkoj je izjavio: "Ova nagrada ističe značaj koji Beko pridaje visokoj efikasnosti i ekološkim fazama proizvodnje, kao i svojim proizvodima visoke efikasnosti."

U zemljama kao što je Nemačka, gde je energetska efikasnost izuzetno važan kriterijum kupovine, „Green Brands“ nagrada predstavlja veliki značaj za potrošače. Dobijanjem ove nagrade, brend Beko i Arčelik grupa su još jednom potvrdili posvećenost zaštiti klime, održivosti i ekologiji.

Nova linija Beko proizvoda na srpsko tržište donosi trendove u tehnološkim inovacijama u domenu bele tehnike, od kojih su neki i prvi put na tržištu Srbije. Potrošači u Srbiji sada imaju priliku da koriste Bekove proizvode koji imaju najmanju potrošnju vode i energije, poput mašine za veš sa ProSmart Inverter motorom koji ostvaruju 70% višu energetsku efikasnost nego druge mašine A+++ klase.

Beko je drugi najveći evropski brend bele tehnike i brend sa najbržim rastom u ovom sektoru. Internacionalni je brend kućnih aparata Arčelik grupe, koja ima 14 fabrika za proizvodnju bele tehnike sa dvadeset i šest hiljada zaposlenih širom sveta i predstavništvima u dvadeset i sedam država. Arčelik nudi proizvode i usluge za 10 brendova (Arčelik, Beko, Grunding, Defi, Arktik, Blomberg, Elektrabregenz, Leisure, Flavel i Altus) u 130 zemalja. Shodno tome, Arčelik Grupa je prošle godine ostvarila konsolidovani promet u iznosu od 4,3 milijarde evra i zabeležila rast od 13%.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum