Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti BG: Praktiker na 6.000 kvadratnih metara

BG: Praktiker na 6.000 kvadratnih metara

Lanac hipermarketa "Praktiker" nastavlja da širi svoju maloprodajnu mrežu u Bugarskoj otvaranjem novog centra na 6.000 kvadratnih metara u gradu Varna.

Nova poslovna jedinica izgrađena je sa novim konceptom i izgledom koja potrošačima nudi 40.000 artikala, među kojima su građevinski materijali, keramičke pločice, laminati, alati, osvetljenje, boje i drugo. Kao dodatnu pogodnost novi "Praktiker" centar nudi sečenje ploča, 3D dizajn kupatila, prevoz robe kao i kupovinu na rate. Za prodaju i savete brine se 90 novozaposlenih. Kupcima je na raspolaganju i besplatan parking sa 137 mesta.

Izgradnja novog hipermarketa je deo dugoročne strategije renoviranja i modernizacije svih objekata ''Praktikera'' u Bugarskoj.

Internacionalni lanac hipermarketa ''Praktiker'' osnovan je 1978. godine u Luksemburgu. Nakon povlačenja sa nekoliko evropskih tržišta, svoje poslovanje je nastavio u Poljskoj, Mađarskoj, Rumuniji, Ukrajini, Grčkoj i Bugarskoj.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum