Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti DHL Srbija najuspešnija DHL kompanija u Evropi u 2015. godini

DHL Srbija najuspešnija DHL kompanija u Evropi u 2015. godini

DHL Express Srbija, koja ove godine obeležava 25 godina poslovanja u našoj zemlji, izabrana je za najuspešniju evropsku kompaniju DHL Groupe u 2015. godini, u kategoriji zemalja koje ostvaruju godišnji prihod do 50 miliona evra...

U konkurenciji za najuspešniju DHL kompaniju Evrope učestvovalo je 28 evropskih zemalja, a kriterijumi koji su uticali na odabir najuspešnijih bili su: prihod i broj pošiljaka u međunarodnom transportu, kvalitet usluge koji se nudi na tržištu, obuka i motivacija zaposlenih, primena inovativnih i IT rešenja u poslovanju, kao i finansijski rezultati i stabilnost kompanije.

Nagradu najuspešnijoj DHL kompaniji Evrope, DHL Srbija, dodelio je John Pearson, CEO DHL Express Evropa. Pored laskavog priznanja na nivou kompanije, nagrađena su i odeljenja DHL Srbija za odlične rezultate i visoke plasmane u internim takmičenjima DHL-a za 2015.godinu.

Odeljenje za rad sa strankama DHL Srbija proglašeno je za najbolje u Evropi u svojoj kategoriji, odeljenje prodaje zauzelo je treće mesto, a projekat unapređenja poslovanja malih i srednjih preduzeća u našoj zemlji zauzeo je peto mesto u celoj Evropi u domenu odnosa s javnošću.

U DHL Express Srbija ponosni su zbog ostvarenih rezultata u 2015. godini i ujedno najavljuju da će i u godini kada kompanija obeležava 25 godina uspešnog poslovanja, svoje aktivnosti usmeravati ka daljem unapređivanju poslovanja, razviljanju usluga kao i odnosa sa klijentima, kako bi i u budućnosti zadržali izuzetan kvalitet usluga koji se pruža u Srbiji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum