Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija Bambi potpisala Memorandum o godišnjoj saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka

Kompanija Bambi potpisala Memorandum o godišnjoj saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka

Vođeni idejom i željom da zajedničkim snagama kreiraju buduće lidere, kompanija Bambi i Fakultet organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu potpisali su Memorandum o strateškoj saradnji i ovim putem ozvaničili početak rada na razvoju potencijala mladih i obrazovanih ljudi.

„Kako su praktično znanje i iskustvo jedna od ključnih stvari tokom studija, kompanija Bambi će podržati FON tokom svih važnih projekata. Za kompaniju Bambi je od izuzetne važnosti da podržimo mlade talente i omogućimo im usavršavanje u jednoj od najboljih kompanija u Srbiji,“ istakao je generalni direktor kompanije Bambi g. Bojan Radun.

Pored promovisanja razvoja u oblasti praktičnog znanja, kompanija Bambi će studentima jednog od najsavremenijeg fakulteta, pružiti priliku da svoje radno iskustvo steknu kroz program praksi unutar kompanije, ali će ih podržati i tokom „Case Study“ takmičenja. Takođe, studenti fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu imaće prilike da slušaju i predavanja od strane stručnih kadrova menadžmenta kompanije Bambi.

"Potpisivanje ugovora sa kompanijom Bambi je veoma značajno za Fakultet organizacionih nauka, pre svega za studente. Naš cilj je da studenti imaju mogućnost da svoja znanja prikažu u najuspešnijim kompanijama, kao i da znanja unaprede uz mentorstvo vrhunskih stručnjaka," izjavio je dekan FON-a, prof. dr Milija Suknović.

Kompanija Bambi se uvek trudila da bude odgovoran partner društva i zajednice u kojoj posluje, i zato je oduvek veliki značaj pridavala razvoju obrazovanja kao jednoj od najbitnijih oblasti svake zemlje.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum