Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Carrefour napustio Makedoniju ali ne odustaje od Srbije

Carrefour napustio Makedoniju ali ne odustaje od Srbije

"CMB" (Carrefour Marinopoulos Balkans) zatvorio je 4. februara hipermarket pod banerom "Carrefour" u Skoplju koji se nalazio u "City Mall-u". 

Kako se još uvek nezvanično saznaje, razlog za zatvaranje objekta na 4.650 kvadratnih metara su dugovi prema dobavljačima koji su iznosili blizu 10 miliona evra.
Ipak, prema našim saznanjima, ''CMB Bugarska'', ćerka Grčke kompanije ''Marinopoulos Group'' ne odustaje od ulaganja na srpsko tržište. Budući maloprodajni objekat u Beogradu, koji će biti zakupljen, nalazi se već u izgradnji, dok na placu u Novom Sadu radovi još uvek nisu počeli.
Sa sedištem u Atini, ''Marinopoulos Group'' je nosilac Carrefour franšize za jugoistočnu Evropu. Na čelu kompanije nalazi se Leonidas Marinopoulos, zapošljava 14.000 radnika i poseduje više od 750 maloprodajnih objekata različitih formata i banera u Grčkoj, Bugarskoj, Albaniji i Kipru, dok se početak rada u Srbiji očekuje za oko godinu dana.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum