Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Pepsi zainteresovan za Knjaz Miloš

Pepsi zainteresovan za Knjaz Miloš

Kompanija Pepsi je potvrdila je da su u toku pregovori o kupovini kompanije "Knjaz Miloš“. "Definitivno je tačno da su pregovori u toku. Što se tiče samih detalja, oni su još nepoznati, a javnosti će biti predočeni tek kada budu u finalnoj fazi", rečeno je u kompaniji Pepsi. Kako navode, u pregovorima u ime kompanije Pepsi internešnel (PepsiCo International) učestvuje predstavništvo te kompanije u Srbiji Pepsiko amerikas.
Knjaz Miloš će dobiti novog vlasnika do kraja ove godine. Investicioni fond Salford posle više od tri godine rada i uzlaznog trenda poslovanja ipak napušta isplativo tržište voda. Prema rečima Radeta Pribićevića, direktor za korporativne i regulatorne poslove Denjub fud grupe, to je logičan poslovni potez.

"Potpuno je prirodno što se salford odlučio na prodaju "Knjaz Miloša", imajući u vidu da je to investicioni fond. Njihov princip je da ulaze investiraju u neku kompaniju, podignu joj vrednost, a zatim sa profitom izlaze", objašnjava Rade Pribičević.

Pored Knjaza Miloša sve kompanije koje posluju u okviru Denjub fud grupe biće prodate do kraja 2009. godine, najavio je on.
Prema njegovima rečima, to je dobra vest za srpsku privredu, ali pre svega za zaposlene. Pribićević je dodao i da će investicioni fond „Salford“ ostati u Srbiji i nastaviti sa ulaganjem.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum