Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti British American Tobacco i Centrosinergija obeležili godišnjicu saradnje

British American Tobacco i Centrosinergija obeležili godišnjicu saradnje

Kompanije Centrosinergija, koja je deo MOJ KIOSK Group i "British American Tobacco" (BAT) su proslavili godišnjicu uspešne poslovne saradnje.

Pre tačno godinu dana Centrosinergija je otpočela sa distribucijom duvanskih proizvoda za kompaniju BAT. Sinergija dva tima je u prethodnoj godini doprinela odličnim poslovnim rezultatima BAT-a u Srbiji, a zahvaljujući ovoj duvanskoj platformi zabeležen je rast prodaje i povećanje tržišnog učešća, na zadovoljstvo BAT-ovih potrošača.

Kompanija BAT posluje u Srbiji već 18 godina, dok je privatizacijom Duvanske industrije Vranje u 2003. godini postala, i do današnjeg dana ostala, vodeći britanski investitor u Srbiji. U prethodnoj godini BAT je kupio hrvatsku Tvornicu duvana Rovinj (TDR) za 550 miliona evra. Ova veoma značajna akvizicija će dodatno ojačati BAT-ovu poziciju na tržištu Srbije, istovremeno pružajući i nove mogućnosti fabrici u Vranju.

Centrosinergija se bavi pružanjem sveobuhvatne usluge distribucije i logistike i deo je poslovnog sistema sa 3.500 zaposlenih - Moj kiosk Group, u čijem sastavu se nalazi i Moj kiosk, najveći maloprodajni lanac kioska i convenience šopova na teritoriji Srbije. Kompanija Centrosinergija se bavi pružanjem usluga distribucije i logistike.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum