Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prva Dr.Oetker fabrika u Srbiji

Prva Dr.Oetker fabrika u Srbiji

U februaru ove godine Dr.Oetker kompanija počela je sa radom na novoj adresi u Šimanovcima, u ulici Vuka Karadžića broj 13. Kao jedna od najsavremenijih fabrika proizvodnog kapaciteta 6.000 tona godišnje ova privredna investicija je veoma značajna za srpsko tržište.

Širok asortiman proizvoda namenjen je prodaji u Srbiji i zemljama regiona. Svi zaposleni prešli su u nova postrojenja i obezbeđen je prevoz za svakodnevni dolazak i odlazak sa posla.

Kompanija Dr.Oetker ove godine u Srbiji obeležava 15 godina poslovanja. Za to vreme strategija je ostala nepromenjena – fokusiranost na potrebe potrošača i obezbedjenje visokog kvaliteta proizvoda. Kontinuirane inovacije su usmerene na zadovoljavanje novih potreba u skladu sa modernim trendovima tržišta. Portfolio u Srbiji je prepoznatljiv po tradicionalnim proizvodima poput praška za pecivo, vanilin šećeru, pudingu, princes krofnama, ali i novim brzo rastućim kategorijama kao sto su ovsene kaše i dekor asortiman.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum