Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Metro Cash & Carry Srbija na Sajmu Horeca opreme u Beogradu

Metro Cash & Carry Srbija na Sajmu Horeca opreme u Beogradu

Kompanija METRO Cash & Carry Srbija predstaviće se na Sajmu Horeca opreme, koji se tradicionalno održava u okviru Beogradskog sajma turizma od 18. do 21. februara 2016. godine, gde će izložiti svoj kompletni asortiman ugostiteljske opreme.

METRO Cash & Carry Srbija je za sve partnere i profesionalne kupce iz oblasti ugostiteljstva, tokom četiri dana, pripremio jedinstvenu izložbu noviteta iz Horeca asortimana i specijalne ponude. Tokom trajanja sajma, na METRO štandu biće organizovane ekskluzivne demonstracije i najnoviji trendovi u pripremi i serviranju hrane i pića, koje će prikazati eminentni kuvari, somelijeri i barmeni iz Srbije i regiona. Posebno se ističe da će tokom sajma pa sve do kraja februara, biti odobren popust od 10% na ceo asortiman iz kataloga Horeca profesionalne opreme.

METRO Horeca centar, koji je posvećen obuci profesionalaca, na dnevnom nivou nudi potpuno besplatni “know how“ u oblasti kulinarstva i ugostiteljstva. Takođe, oko 100 komercijalista na terenu uz podršku zaposlenih u distributivnim centrima svakodnevno brine o potrebama kupaca.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum