Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Najava: Otvaranje retail parka SHOPPI 17. marta

Najava: Otvaranje retail parka SHOPPI 17. marta

"SHOPPI" - prvi retail park u Subotici biće otvoren 17. marta, a trenutno se izvode završni radovi na uređenju lokala kao i na raskrnici na Segedinskom putu.

Na 10.000 kvadratnih metara kupcima će na raspolaganju biti mnogi poznati brendovi kao što su: "C&A", "H&M", "NewYorker", "Đak Sport", "Sport Vision", "Diopta", "Laguna", "Studio Moderna", "Benu apoteka", "Office Shoes", "Dm" i drugi.

Izgradnja prvog šoping parka u Subotici koji se nalazi na Segedinskom putu počela je početkom jula prošle godine, a u pomenuti objekat kompanija "MPC Properties" investirala je 10 miliona evra. Ispred centra su urađeni i prateći sadržaji za decu kao i parking koji će raspolagati sa 300 mesta. U drugoj fazi planirana je izgradnja supermarketa ''Lidl''.

Mesto budućeg "SHOPPI" centra pripadalo je austrijskoj kompaniji "Quinterra AG", koja je imala u planu otvaranje prvog trgovačkog centra u Srbiji. Nakon odustajanja od ulaganja za veoma atraktivnu lokaciju na samo 2.5 km od centra grada borile su se "MPC Properties" i "IMMOFINANZ" koja je na srpskom tržištu prisutna sa STOP.SHOP retail parkovima.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum