Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Uskoro otvaranje Interspeed shopping centra

Uskoro otvaranje Interspeed shopping centra

Polovinom avgusta kompanija Interspeed Beorgad bi trebala otvoriti Interspeed trgovački centar ( Interspeed shopping centar) na autoputu E-75, Beograd ,Solun, udaljen samo 500 m od graničnog prelaza Preševo nakon ulaska u Srbiju iz Makedonije. Sa benzinskom stanicom kompanije MOL (investitor Intermol – Beograd), koja se gradi u sastavu kompleksa, sa odgovarajućim prostranim parking prostorom, shopping centar čini jedinstvenu celinu i budući razvojni centar regiona.

U objektu površine 20.000 m² smešteno je više od 90 lokala različitih kvadratura i namena kao i više restorana i kafića. Lokali su rasporedjeni na četiri nivoa(tri nadzemne etaže i jedna etaža u suturenu objekta), dok su svi restorani koncentrisani u okviru Food Courta, na drugom spratu centra.
Shopping centar je izgrađen u skladu sa Evropskim standardima. Spoljna fasada je kombinacija termoizolacionih panela i toniranih staklenih površina. Podovi su od visoko kvalitetne italijanske granitne keramike, dok fleksibilni unutrašnji zidovi omogućavaju brzo i ekonomično prekomponovanje prostora.
Komunikacija izmedju etaža odvija se putem 8 eskalatora, 2 panoramska lifta, jednim standardnim putničkim liftom i 2 teretna lifta.
Korisnicima centra je obezbeđeno više od 600 parking mesta, kablovska TV, pristup internetu, video nadzor, celodnevno higijensko i tehničko održavanje objekta. Rad centra je 0-24h.

 

Do sada je zauzeto više od 40%prostora. Poznate firme TODOR, YUGLOBE, NLB banka, GAASTRA, FUTURA PLUS, B&B, BENETTON, MONA, OTICA ITALIANA, EVOLUTION, DOROTI, SVILANIT, IMPRESA, LA COSTA, REFIL LINE, TREF SPORT, ĐAK, ESTELA, BIG BOYS, MARTINI VESTO, LA PROM, KATRIN su samo neki od brendova koji su u centru.
Postoji mogućnost rentiranja lokala po prosečnoj ceni od 18€/m2 i prodaje lokala po prosečnoj ceni od 2200€/m2 sa PDV-om. Uslovi najma kao i uslovi prodaje definišu se posebnim ugovorima sa dodatim uputstvima sa informacijama o pravilima ponašanja, održavanju, marketingu, radu centra i opštim pravilima rada.

Izvor: Interspeed

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum