Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti MasterCard, NIS i IDEA iznenađenja za korisnike MasterCard i Maestro kartica

MasterCard, NIS i IDEA iznenađenja za korisnike MasterCard i Maestro kartica

Kompanije MasterCard, NIS i maloprodajni lanac IDEA otpočinju promotivnu kampanju za sve korisnike MasterCard i Maestro kartica, u okviru koje će potrošači dobijati slatka iznenađenja za standardna i beskontaktna plaćanja karticama koja obave na svim lokacijama ovih kompanija u Srbiji.

Naime, tokom trajanja promotivnog perioda od 15. februara do 15. marta ili dok traju zalihe, potrošači koji obave standardno plaćanje karticom u iznosu preko 2.000 dinara na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama biće nagrađeni vaučerom za kafu, a ukoliko obave takvo plaćanje u IDEA radnjama, dobiće K Plus Choco Cookies keks. Istovremeno, korisnici beskontaktnih MasterCard i Maestro kartica svih banaka izdavalaca u Srbiji uživaće u dvostrukoj poslastici - pored toga što će iskusiti sigurna, brza i praktična plaćanja koja se obavljaju prislanjanjem kartica na beskontaktni terminal, dobiće i dva vaučera za kafu ili dve kutije K Plus Choco Cookies keksa za svako beskontaktno plaćanje u iznosu većem od 2.000 dinara.

Izražavajući zadovoljstvo zbog saradnje sa ova dva velika lanca u zemlji, Artur Turemka, generalni direktor kompanije MasterCard za tržišta Balkana, rekao je: „Naše MasterIndex istraživanje pokazalo je da su supermarketi i benzinske stanice lokacije na kojima korisnici najčešće plaćaju karticama, što je izjavilo 75%, odnosno 48% korisnika kartica. Ovo su prometne trgovačke lokacije gde su brzina i sigurnost plaćanja od ključne važnosti, a upravo su to pogodnosti koje naša beskontaktna tehnologija pruža korisnicima. Želeo bih da se zahvalim našim partnerima, kompaniji NIS i trgovinskom lancu IDEA, na tome što su nam se pridružile u daljoj implementaciji beskontaktne tehnologije, ali i kartičarskih plaćanja uopšte, sa ciljem da ona postanu masovno prihvaćena kada će korisnici moći u potpunosti da uživaju u pogodnostima elektronskih plaćanja.“

Izražavajući zadovoljstvo zbog saradnje sa ova dva velika lanca u zemlji, Artur Turemka, generalni direktor kompanije MasterCard za tržišta Balkana, rekao je: Naše MasterIndex istraživanje pokazalo je da su supermarketi i benzinske stanice lokacije na kojima korisnici najčešće plaćaju karticama, što je izjavilo 75%, odnosno 48% korisnika kartica. Ovo su prometne trgovačke lokacije gde su brzina i sigurnost plaćanja od ključne važnosti, a upravo su to pogodnosti koje naša beskontaktna tehnologija pruža korisnicima. Želeo bih da se zahvalim našim partnerima, kompaniji NIS i trgovinskom lancu IDEA, na tome što su nam se pridružile u daljoj implementaciji beskontaktne tehnologije, ali i kartičarskih plaćanja uopšte, sa ciljem da ona postanu masovno prihvaćena kada će korisnici moći u potpunosti da uživaju u pogodnostima elektronskih plaćanja.“

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum