Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Od aprila Zara Home u tržnom centru Ušće

Od aprila Zara Home u tržnom centru Ušće

Internacionalni brend Zara Home će od aprila početi sa poslovanjem u tržnom centru Ušće u Beogradu.

Nova Zara Home prodavnica će se nalaziti u prizemlju novobeogradskog tržnog centra Ušće i prostiraće se na 580m2. Vlasnik Zara Home radnji, kompanija Inditex, biće prisutna direktno na tržištu Srbije, a ne putem franšiza.

Inditex je jedan od najvećih svetskih modnih trgovaca u čijem se vlasništvu nalaze mnogi poznati brendovi poput Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home i Uterqüe čija se roba prodaje u preko 6900 prodavnica širom sveta.

Izvor: ekapija

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum