Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Bezalkoholno pivo Erdinger - novi brend Carlsberg Srbija

Bezalkoholno pivo Erdinger - novi brend Carlsberg Srbija

Carlsberg ErdingerLjubitelji bezalkoholnog piva i osvežavajućih napitaka, od februara meseca, na našem tržištu mogu kupiti Erdinger Alkolfrei, novi proizvod kompanije Carlsberg Srbija.

Bezalkoholni Erdinger je svetlo, bezalkoholno, pšenično pivo koje se proizvodi u bavarskom gradu Erdingu po strogom bavarskom Zakonu o čistoći piva iz 1516. godine i sačinjen je od prirodnih sastojaka najboljeg kvaliteta.

Potrošačima u Srbiji dostupan je od januara 2016. godine u maloprodaji, ugostiteljskim objektima i veleprodajnim trgovinskim lancima u limenci od 0.5l. Erdinger Alkoholfrei ima sadržaj alkohola manji od 0,5% vol, zbog čega se svrstava u bezalkoholna piva, a pored toga što je prijatno osvežavajuć, ima i smanjen kalorijski sadržaj (107 kj/25 Kcal u 100 ml). Monosaharidi (glukoza i fruktoza) u napitku pozitivno utiču na pojačanje energije, dok polisaharidi (ugljeni hidrati) koje sadrži, obezbeđuju njenu dugotrajnost.

Bezalkoholni Erdinger je bogat vitaminima B12 i B9 koji pozitivno utiču na organizam budući da stimulišu imunitet, podstiču fizički i mentalni učinak, štite od iscrpljivanja, pomažu pri očuvanju normalnih mišićnih aktivnosti i obezbeđuju uravnoteženost metabolizma.

Brend Erdinger, jedno je od najpopularnijih pšeničnih piva u svetu, a u ponudi kompanije Carlsberg Srbija nalazi se od 2011. godine, u varijanti svetlog i tamnog lager piva.

Pin It

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum