Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvara se Mall Of Split na površini od 60.000 kvadrata

Otvara se Mall Of Split na površini od 60.000 kvadrata

Nakon što je nedavno dobio i upotrebnu dozvolu, jedan od najmodernijih i najvećih šoping molova u regionu "Mall Of Split" biće otvoren 3. marta.

Izgradnja centra završena je u decembru prošle godine, ali je zbog nedostatka upotrebne dokumentacije njegovo otvaranje tada odloženo. U 200 lokala nalaziće se mnogi poznati brendovi od kojih će neki od njih prvi put pojaviti na hrvatskom tržištu, dok će ponudu upotpuniti zabavni i kulturni sadržaji. "Mall Of Split ce privlačiti stanovnike od Zadra do Dubrovnika, delove Bosne i Hercegovine, kao i mnogobrojne turiste", ističu iz Uprave centra.

U šoping molu, svoje maloprodajne objekte otvoriće Zara, Bershka, Massimo Dutti, Desiqual, Nike, Koton, Office, Buzz, Zara Home, LEGO, Mohito, Converse, DM, Shooster, Carpisa, Yamamay i mnogi drugi. Na 8.000 kvadratnih metara prostiraće se bioskopske dvorane, casino i dečiji zabavni svet, dok će na 3.000 kvadrata posetiocima biti na raspolaganju više od 10 brzih restorana kao i mnogobrojni kafići. U sklopu centra nalaziće se i veliki Interšpar hipermarket.

McDonald's i CineStar objekti će biti otvoreni nešto kasnije, poručuju iz centra.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum