Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Aldi otvara 80 supermarketa u Velikoj Britaniji

Aldi otvara 80 supermarketa u Velikoj Britaniji

Nemački trgovinski lanac ALDI, planira da tokom 2016.godine otvori najmanje 80 supermarketa u Velikoj Britaniji.

Otvaranjem novih, lanac će biti prisutan sa ukupno 700 maloprodajnih objekata dok će se taj broj uvecati na 1000 do 2022.godine. U novim supermarketima biće zaposleno 5.000 radnika, što će dostići broj od ukupno 32.000. Njegov najveći konkurent na britanskom tržištu je i dalje Tesco čiji je udeo 28%.

Grupacija ALDI ( Aldi Nord i Aldi Süd) danas posluje na evropskom, američkom i australijskom tržištu kroz diskont formate u više od 10.000 objekata.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum