Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti DEICHMANN: Nove prodavnice u BiH

DEICHMANN: Nove prodavnice u BiH

Najveći evropski prodavac obuće ''Deichmann'' nastavlja sa širenjem prisustva na tržištu Bosne i Hercegovine.

Stalne investicije u širenje prodajne mreže i otvaranje novih radnih mesta jedan je od najvažnijih ciljeva kompanije ''Deichmann'' koja nosi titulu "Najpoželjniji poslodavac" u BiH.

U martu Deichmann otvara nove poslovnice u Banja Luci, Trebinju i Livnu, a najavljuje i nova otvaranja tokom godine. ''Deichmann'' trenutno posluje u 24 zemalja sa preko 3.500 filijala i zaposljava 35.000 ljudi. Kompanija ima dobavljače iz čak 40 zemalja.
Nemački trgovac prisutan je i na srpskom tržištu u svim većim mestima.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum