Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Carrefour otvorio prvi hipermarket u Kazahstanu

Carrefour otvorio prvi hipermarket u Kazahstanu

Francuski "Carrefour" otvorio je svoj prvi hipermarket u Kazahstanu. U pitanju je objekat franšiznog tipa u saradnji sa partnerom "Majid Al Futtaim Group" koji posluje sa još 162 maloprodajna objekta.

Površina hipermarketa iznosi 8.000 kvadrata i nalazi se u sklopu tržnog centra u gradu Almaty. Ponuda obuhvata 30.000 proizvoda različitih grupa, prehrambenih proizvoda ali i odeće.
Direktor maloprodaje u "Majid Al Futtaim" je istakao da ovo za kompaniju označava prekretnicu u regionalnom razvoju. Kompanija planira da nastavi širenje maloprodajne mreže u saradnji sa "Carrefour-om", a sledeći objekat biće otvoren u gradu Astana, koji je drugi grad po veličini u toj državi.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum